Godmorgon, hej ? Godmiddag ? Vet inte riktigt vad jag ska säga så det blir nog ett enkelt hejsan! Vissa av er som läser detta just nu har följt min gamla blogg på blogg.se men nu har jag bytat och jag trivcs mycket bättre här! Lättare att förstå och bättre layout, tycker jag iallafall. Men ja, jag heter Emma som ni kanske förstår på min namn och i min blogg kommer det att finnas allt från inlägg om min vardag, min musik och inlägg om sex och förhållanden. Jag besvarar även frågor från er läsare privat om det är något ni inte vill ta upp här. För att nå mig får ni fråga om min mail, vet inte om den står här ngnstans ? Har inte hittat det iaf.

Just nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning, när jag är klar så kommer ni att få veta hur jag ska spendera min kväll!

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Just another day. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s