Saw 3D

Gissa gissa gissa vad jag ska se ikv ? JO SAW 3D, riktigt fett kommer det att bli. Kan ni tänka er att se alla tortyrsakerna i 3D ?! Jag kommer dö hahaha! Nej men det är ju premiären här i skåne och jag emma denise och carro var snabba på å boka precis när biljetterna kom ut, är så sjukt taggad!

Jag har precis blivit klar och jag väntar på Carro, Denise och Emma, men först så ska jag och Emma med Viktor när han ska fylla i sin tatuering sen är han en sån pärla och kör oss in till Malmö där vi ska se bion samt käka ute och snacka en jävla massa tjejsnack! Årgh vad jag har längtat efter en sånhär kväll, verkliogen längtat har jag! Kommer nån liten outfitbild nu också, inte de bästa imed att min kamera ligger död hemma hos mamma så får förlita mig på camen 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Bilderna gör inte riktigt skorna rättvisa, dom är mycket snyggare irl och mycket mycket högre, älskar dom!

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s