If i could i’d take the pain away

Det är en sak jag har funderat på . .. Hur kärlek kan såra så mycket som det faktiskt gör, jag menar, det finns folk som dör av krossat hjärta, det finns folk som dödar för kärleken. Men egentligen, är det värt det ? Klart att man kan älska en person något så otroligt mycket, men om den personen lämnar dig så betyder det ju bara att det inte var den rätta för dig. Likadant med vänner, lämnar dina vänner dig så var det inte de rätta vännerna för dig från alldra första början.

Jag brukar säga att när gud stänger en dörr så öppnar han ett fönster, för det är så jag ser på saker och ting. Min mamma har lärt mig att man ska alltid se det positiva i saker, som om det tar slut mellan mig och en kille tex. så ska man se det ljusa, då är det bara så att det väntar en annan på mig. Den rätta är fortfarande där ute och väntar på just mig. Man ska aldrig ge upp hoppet när det gäller kärlek eller vänner. Det finns alltid ngn som är rätt för just dig, alltid. Ger man upp så hittar man inte den personen. Stänger ud inne dig själv i mörkret så kommer din rätte aldrig se dig, då får den personen aldrig veta att du finns.

Jag har aldrig ritkigt förstått mig på kärlek, kommer nog aldrig göra iheller. Finns nog ingen som riktigt kan det iheller. Det är okontrolerbara känslor. Men allt blir alltid bra i slutändan, hur lång tid det än tar!

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Mina tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s