Chailatte, in my heart

Puuh vad det är kallt ute och må jag säga HALT med alla dessa blöta löv ! Vet inte hur många ggr jag nästan trillat pladask på gumpen idag så hala dom är! Nej fy vad jag hatar både hösten och vintern kan jag lova.

I fredes så gjorde jag och Timmi inte så mycket mer än krängde godis och kollade på film, vart även ute en liten liten sväng och träffade Svedis och Johan och även Kevin och Martin en liten stund men inget speciellt så. En sak som jag kom på idag, alla säger ju att jorden ska gå under 2012 och det finns ju 2 filmer som bevisar detta! Im legend med Will Smith, där alla drabbas av ett virus och dör och sen filmen 2012 som jag inte sett och tänker inte göra iheller, den verkar inte vara en film för mig hehe. Ändå sjukt eller hur ? Tänk om alla bara drabbas av ett sånt sjukt virus och bara typ dör eller blir sånna läskiga monster som i Im legend, jag hade nog hellre varit ett monster än överleva viruset och bara vara helt själv . .. Faktiskt.

Nu idag när jag kom hem så blev det att snabbt gör mig iordning och sen sticka ut och träffa Kassandra Denise och Jennifer och ja, vo har inte gjort så mycket vi nä. Vi vart ute en runda och köpte cigg till Denise och sen bar vi av till Espresso House och köpte ChaiLatte, Å VAD DET ÄR GOTT! Efter det så stack vi till Gas ( en ungdomsgård i Trelleborg ) där det var pysseldag tydligen, så jag gjorde en fin liten sköldpadda till min pappa. Eller ja, fin och fin kan ju diskuteras! ( kommer bild nedan ). Körde även ett kort spel skippo som man blir smått beroende av när man väl lärt sig spelet! Förra vintern så satt vi där inne och spelade 24/7, det var sjukt asså.

Nu ska jag sätta på en film och värma mig med en god kopp te 🙂
Vi hörs sen pussgurkor.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Just another day, Mina tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s