I miss the old days

Ibland så tänker jag faktiskt på hur livet skulle vara om jag aldrig hade flyttat så som jag gjort, bytat skola som jag gjort och bytat umgänge som jag gjort. Om jag hade växt upp i malmö ? Om jag inte bytat skola i svedala ? Om jag inte flyttat till skurup ? Om jag inte hade flyttat till Trelleborg ? Om jag inte hade slutat med knarket ? Om jag hade börjat supa som fan igen ?

Usch, låter som om jag skryter eller något men det gör jag verkligen inte. Jag kan inte säga att jag hade haft det svårt, för det finns folk som har/har haft det mycket mycket värre än mig, men vad som är jobbigt för mig betyder ngt för mig.

Jag växte upp i Svedala, där jag vart mobbad för att jag var tjock och då gick jag bara i sexårs och ettan, big woop på en bra början på livet va ? Bytade också skola i Svedala och blev mobbad på nytt, jag vet hur det känns att vara utanför och jag vet om att det inte är bra att klanka ner på folk. Det gör jag, för jag vet ju hur det känns. Men jag har ju inte varit den perfekta jag iheller, när jag först flyttade till Skurup och fick riktiga vänner så mobbade jag ut en tjej som jag verkligen ångrar idag. Jag var verkligen inte snäll, hon slutade att äta och kom tillslut inte alls till skolan. Jag visste att alla hatade mig men ingen vågade säga det till mig. Finns folk som vill ha den sortens respekt, det ville jag ha då, för det had ejag haft för folk innan. Nu tycker jag bara att det är patetiskt.

Visst i Skurup kanske jag kom in lite i fel umgänge, jag bärjade knarka och jag bärjade dricka väldigt mycket. Jag blev anmäld för alkoholmissbruk till socialen av skolan, inte så att jag vara drack på helger, utan jag drack på vardagar och till och med ibland innan skolan på morgonen. Minns när jag och Matilda blev jagade igenom hela skolan för att lärarna skulle ha tag på oss för att vi vart fulla, vingligt gick det men vi hittade hem till mig igen. Jag mådde inte bra den tiden, jag bråkade med min pappa som jag aldrig gjort förr, nu pratar jag inte on tjaffs utan jag rymde hemifrån 2 grr för att jag inte pallade med det längre. Jag satte mig seriöst i en bil med 2 knarkare och skulle ärligt talat upp till småland och bo med dom i en stuga mitt ute i skogen. Jag tvekade inte ens, jag packade min väska och stack när min pappa var i Stockholm. Han åkte hem för min skull och jag kom tbx, men inte till honom, jag kom till min mamma. Jag orkade inte träffa min pappa, jag orkade verkligen inte och jag ångrar det. Andra gången stack jag endast för att jag inte fick lov att festa den dagen, men det tyckte jag annorlunda om så jag stack med en kompis. Vi hade hamnat på fetaste festen, ritkigt fett var det. Bra ös och alla var på sjukt bra humör, men sen hittade dom oss. Don’t ask me how, cus i don’t know!

Men om man kollar på det så så är det bara negativa saker man ser och jag minns hur bra jag ändå trivdes i Skurup. Jag hade bra vänner och alla ställde upp för mig.

Ja jag saknar tiderna fasten dom var dåliga, men jag tror att det är bra att jag gått igenom det jag har. Jag tänker inte berätta mer om detta nu, för vissa saker är helt enkelt för privata för att ni ska få gotta er med det. Men det jag gårr igenom har gjort mig till den jag är idag. Och jag gillar mig själv 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag vart väl äbdå rätt gullig…

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Mina tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s