Jag älskar dig

ser du stjärnan i det blå ? ja den lyser för oss två. Du får mig att förstå, ditt namn får hjärtat mitt att slå.

Jag minns när jag träffade dig första gången, när vi skulle på fest hos Alice. Jag hade aldrig kunnat se oss såhär då. Visst vi pratade lite och så men det blev ingenting, inget jag tänkte på speciellt mycket då.

Den 5 september började vi snacka lite smått igen och det blev mer och mer intensivt, vi började flörta med varandra och den 17 september åkte jag till dig och jag kände att det klickade direkt. Får fjärilar i magen såfort jag tänker på dig, och det måste ju betyda ngt ? För mig så betyder det iallafall jävligt mycket, det betyder att jag älskar dig.

Denna helgen har inte varit lätt, inget har gått riktigt som det ska och jag gjorde världens största misstag och jag hatar mig själv för det. Jag kan inte gära ngt mer än att säga förlåt, för jag älskar dig och jag kommer aldtig att göra ngt så dumt och korkat igen! Du betyder verkligen vörlden för mig och jag har svårt för att sätta ord på mina känslor så starka dom är.

Du får mig att le varjedag, du får mig att känna mig älskad, behövd. Jag har aldrig kännt såhär förut och du får fram en sida av mig som jag inte visste jag hade inom mig och jag älskar det. När jag är med dig så vill jag aldrig gå, när du tar min hand vill jag aldrig släppa taget, när du håller om mig vill jag ligga kvar hos dig i all evighet, när du kysser mig känns det som att jag svävar bland molnen. Jag har aldrig kännt såhär förut.

Jag älskar dig Timmi Andersson, 20/10 ” det står inristat i himlen

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Mina tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s