bakad potatis <3 MIG

Åh, hör hur potatisarna skriker på mig från kylskåpet ” ät mig emma, äääääät miiiiig! ”. Jag älskar verkligen potatis, kan äta det till allt i alla olika former och tillagningar, har alltid älskat potatis enda sen jag var liten. Min stora favorit är ju dock potatisgratäng men bakadpotatis får en klar tvåa! Kanske ska sluta pata om potatis och årata om ngt som intresserar er ? hmm . ..

Ska träffa Denise senare och antagligen Jesper också. Jesper är en av mina absolut bästa vänner men vi har tyvärr tappat kontakten ganska mycket. Vi har såna perioder då vi snackar sjukt mycket och träffas nästan varjedag sen så slutar vi prata med varandra. Känns lite som att det är mitt fel, så jag får bättra mig och vara en bättre kompis helt enkelt! Vad vi ska gära har jag dock ingen aning om, kommer antagligen bli så att vi går ngn runda i stan, köper en dricka och sätter oss och rökar massa cigg och snackar. Det brukar alltid bli så 😛 Men nu ska jag sätta igång med potatisarna, PUSS

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Just another day. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s