i am unwritten

just like a little girl that scratced her knee
i’m crying a river just to feel
the attention i did when i was small
but now, i just hit the wall.

Saknar inte ni att vara små ibland ? När allt var så jävla lätt ?  Klart man inte saknar allt, men jag saknar de fina stunderna och då ens storebrödrar tyckte man var gullig och söt och ville leka och busa med en hela tiden. Nä ska inte tänka på sånt nu, då blir jag bara ledsen över att min bror flyttat hemifrån, trodde verkligen inte att jag skulle sakna honom så mycket osm jag gör! Han var lixom ”pappan” här hos mamma. ( Mina föräldrar är skilda sen ca.5 år tbx ) Nu tänker ni att kanske min mammas pojkvän borde ta över pappa rollen här hemma, men nej ! Inte när jag lever iallafall, det är en annan sak när ens bror som man levt med hela sitt liv säger till en att göra ngt eller skärpa sig mm. men när en man som bara varit i ens liv i kanske 2-3 år säger till mig ngt så lyssnar jag inte. Det problemet har jag i skolan också, har alltid sagt att är du inte min mamma eller pappa har du ingen sägan om vad jag tycker, tänker eller gör verkar när, hur eller vart det skulle hända. Jag verkligen HATAR när folk som inte har ”rätten” å bestämma äver mig försöker göra det. Derför tror jag att jag kommer ha svårt med att klara av ett jobb, att ha en ”uptight” chef som säger till mig vad jag ska gära kommer jag snea totalt på ! Usch . ..

I am unwritten, jag har inte levt klart mitt liv, jag vet inte 100 vem jag är, om jag trivs med mig själv. Jag har ingen aning jag är lixom bara 16 år. Men en sak som jag är jävligt säker på är att när jag är gammal, så ska jag har gjort så otroligt mycket i mitt liv och jag ska skriva en bok om allt jag varit med om! Allt jag gjort, allt jag sett och allt underbart som hänt mig under alla mina år. Jag älskar att skriva, det gör jag! Jag vet inte hur många dikter jag har sparade på min data endast för att jag kände för att skriva lite, jag älskar att sjunga! Ingen som härt mig sjunga seriöst, jag hatar att sjunga seriöst inför andra om jag inte ska uppträda, lpter lite kostigt jag vet. Men hällre står jag framför jätte mpnga och sjunger än bara en liten grupp. Jag vet inte varför faktiskt . .. En av mina drömmar är att flytta till london, ha en liten sångkarriär på sidan och vara chef över något stort företag, förhoppningsvis ett reklamföretag. Hade varit så otroligt roligt att jobba med reklam, derför jag går handelslinjen, man får lära sig mycket om marknadsföring och presentationer där och det är precis vad jag behöver.

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Mina tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s