kladdkaka, katter och frappino

Hejhopp gummisnopp!
Sitter med Denise hemma hos mig och har precis bakat kladdkaka och ska snart hugga in på den! Den ser lite skjaskig ut men det är nog mitt fel . .. Älskar att pilla på saker (a) Har inte alls haft en lång dag idag, började med att vi hade föreläsning på folkan och sen ar jag bara haft matte för estetiskverksamhet var inställd idag för våran lärare vart sjuk, men inte fan får vi red apå det förens vi har väntat i ca. 2 timmar på att börja, woho!

Var iallafall hemma hos emma under lunchen och hon har verkligen världens sötaste katter, var nära på å snå hem en till mig själv men jag tror att hon hade märkt att dt var jag när hon kommer hit . .. Fuck!

Nu ska vi snaska i oss kladdkaka och hoppas på att den blev god!

Detta bildspel kräver JavaScript.

På bilderna ser ni kladdkakan, emmas ena söta katt och mig och min goda frappino från igår som jag helt glömde att lägga upp 🙂 !

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Just another day. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s