Raise your glas !

Godmorgon !
Kom precis hem från Caroline där det vart partaj igår, blev ingen uppdatering imed att jag knappt vart hemma igår. Kom hem från Timmi, rakt ini duschen sen körde pappa mig till Caroline. Men ja, vi skulle iaf vara utklädda, alla var inte det med flertalet var iaf loite utklädda och jag var en kisekatt igen, känns som att det var lättast att fixa ihop på så kort tid 🙂  Hade iaf riktigt skoj med alla spel vi körde och alla danser. Jag har inte fått bilderna av Caroline än, men jag har en bild på hur det slutade för mig Natalie och Robin när vi la och halvsov i soffan halv 5 på morgonen.

Idag så händer det absolut ingenting, och det känns bra. Ska gå ner till affären nedanför oss nu snart och handla massvis med godis och sitta och gotta mig framför filmer och prata med älskling hela kvällen. Det känns bäst så ! Sen är det ju skola imorgon också, jag orkar verkligen inte, vintern och alla denna jävla kallhet gör mig så otroligt skoltrött . .. Kommer sluta med att jag skolkar jätte mycket känns det som. Jaja, får hoppas på det bästa ellerhur ? Men nu ska jag tjata på pappa att han ska börja med maten för min bakismage är hungrig som ingen annan :O ! Vi hörs senare älsklingar! 🙂

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i alors on danse. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s