döden ?

Har ni aldrig funderat på hur ni kommer dö ? Om ni dör naturligt, av en olyka eller om ni blir mördade ? Jag har funderat mycket på detta och jag tror faktiskt att jag kommer bli mördad, känns som att jag kommer bli skjuten av någon anledning. Jag vet att det är sjukt att man har såna här tankar, det kanske är ngt fel på mig ?! Men örligt talat, hur tror ni att ni kommer dö ?

Och tror ni på ett liv efter döden ? Kanske tror ni på himlen och helvetet ? Jag tror på båda tror jag. Jag tror att man dör, sen kommer man antingen till himlen eller helvetet och där får man bestämma vem/vad man vill vara när man återföds. Kanske inte dom som kommer till helvetet, men jag har tänkt på det också . .. När jag ser helvetet framför mig, då ser jag då såklart djävulen, men i mina tankar är han en sån super duper mega snygg kille som alla vill ha men ingen kan få och han står och grillar hamburgare och alla går runti bara underkläder helt glansiga för att det är så varmt. I mina tankar är himlen så tråkig så jag tror jag hellre vill till hevetet, iallafall om det är som i mina tankar. Snacka om sexigt 🙂


Lucifer, djävulen, sexig jävel 😉


Tyckte denna pistolen var så söt, ska nog skaffa en 🙂

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Mina tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s