Turism

Sitter inne i datasalen och har turism just nu och jag ha rnig inte haft såhör tråkigt på sjukt länge ! Inte nog med att jag är trött så är jag irriterad också, jävla pappa som ska bråka med en innan man ska sova . .. Bode slå honom, HÅRT! Men nej, jag är en snäll dotter och slår i väggarna ist. Bra va ? OHJA!

Håller på med världens drygaste uppgift också, ska typ hitta massa saker om turism osv. och jag oooooorkar verkligen inte, det är så otroligt drygt! har inte alls mycket att skriva som ni kanske märker imed att jag mest babblar iväg . .. Men ja, det blir så ibland.

Btw så tycker jag inte om kungen eller vad han står för, han gör ingen nytta. Ge pengarna han får för att sitta på sitt feta arsle och glo till de fattiga ist, jag lovar att de kommer att ha mernytta för dom. Let’s go RobinHood, ta från dom rika och ge till de fattiga. Lika bra, right ? Då borde det ju också bli mer gämnställt i världen och folk kanske kan ta till sig mer engergi på att ta hand om de döende i de fattiga länderna. Jag skyller inte allt på kungen, nejnejnej, men jag tycker att han och hans familj tar imot pengar för fel saker. Nej jag tycker inte om det.

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Just another day. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Turism

  1. Savannah skriver:

    Men kungen är typ som en bild för Sverige. Han står för vad sverige är och sånt shit. Sen om du ser prinsessan Viktoria har hon gjort sjukt mycket för landet och har samlat in jättemycket pengar till fattiga och sånt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s