prov prov prov, it’s never been my thing

Tjoo! Kom nyss hem från en ganska lugn men jobbig dag i skolan, hade extremt lång rast i morse, nästan 3 timmar. Vi kunde egentligen ha haft sovmorgon, men nej! Ist ska dom tvinga upp en till skolan kl 8 på morgonen för att vi ska göra en uppgift som tar 5 min, snälla lärare vi har va? Var också jävligt flitig på matten idag, har ju matte i en och en halv timma och jag brukar hinna ca. 1 kapitel under den tiden, men idag hann jag faktiskt göra 2½ kapitel duktig som jag är, ska ju också ha prov imorgon i matten om statestik. Får se hur det går imed att jag inte klarade förra provet, hatar att få ig när jag verkligen försöker. Men detta avsnittet förstår jag mkt bättre så förhoppningvis går det bra !

Också så avslutade vi dagen med prov i datorkunskap och om jag får säga det själv så jag var sjukt duktig och enligt mig så gjorde jag allt rätt! Och jag gjorde tom MVG uppgiften som min lärare sa att jag gjorde perfekt! Är det bara jag som luktar ett MVG kommande åt mitt håll ? 🙂 hehehe

Nu ska jag bege mig från datorn och börja packa det sista, sticker hem till mamma när hon kommer hem från jobbet.

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Just another day. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s