Vattenkraftverk

Sitter som ett frågetecken framför datan då jag ska försöka att hitta ngn vetting information om vattenkraftverk, kan ju lätt säga att det inte är det lättaste. Jag fattar nada, comprende ?! Känns också bra att vi sak vara klara med detta arbetet som är väldigt stort nästa fredag och jag och Emma började idag. Känns som ett ig ? ohja. Men man kan ju alltid hoppas på det bästa och vi får ju antagligen jobba hemma också.

Ska snart sticka ifrån denna lektionen för jag orkar verkligen inte sitte kvar är och ruttna när jag ska hem och göra mig iordning för att sticka till Timmi där jags tannar hela helgen. Kommer antagligen inte bli mkt uppdatering när jag är dör, men jag lovar att försöka 🙂 Men vi hörs när jag har duschat osv. PUSS

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Just another day. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s