it’s sick to be sick

Tror jag är sjuk ? Vaknade med magknip imorse och stack derför inte till skolan, så jag har bara legat och kollat på tv och göttat mig tills nu. Nu återstår bara en fråga, hur fan ska jag komma upp imorgon ?! Ska vara på övre 20 äver 7 då vi tar bussen mot Stockholm 20 i 8, snacka om att jag kommer att sova på bussen och ha så sjukt dåligt humör så det inte är sant. Men ja, det får min klass helt enkelt stå ut med 🙂 hehe.

Som jag sa i mitt förra inlägg så kommer jag inte kunna blogga förens fredag. Om jag kan så kommer jag blogga men jag lovar absolut ingenting! Och jag kommer även välja 20 frågor från min frågestund och svara på dom idag 🙂 Så kolla in om en stund så kanska jag har svarat på just din fråga 🙂

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Just another day. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s