Stockholm

Sticker ju somsagt till Stockholm imorgon med min klass, känner ingen i min klass. Eller jo, jag känner ju dom som jag umgås med och de andra har jag kanske bytat ett par ord med men jag känner ju dom inte. Har ju såklart mina vänner som jag känner väldigt bra i klassen också ju, Emma & Denise och dom ska ju självfallet också med. Jag har varit i Stockholm en gång och det var i sommras när jag följde med Johanna upp dit för att fira midsommar med hennes kusin och hennes pappa. Hade ritkigt trevligt och roligt där då, men då såg jag inte mycketr alls av Stockholm och nu ska vi gå runt i Stockholm och kolla runt på saker, kommer dö av kyla känns det som imed att det redan är snö där . ..

Har packat ner nästan alla jag ska ha med mig nu, det enda som saknas är mitt smink och tandborste för det behäver jag ju imorgon på morgonen.
Jag och Emma var också nere och handlade gdis inför resan imorgon, handlade för 150 :- och kan knappast påstå att det var en liten påse!

 
Höhö, kommer vi ha ont i magen eller vad ?! 🙂

Kollade nyss ut genom fönstret och upptäckte att det faktiskt snäar här också, jag tycker vekligen inte om snö. VERKLIGEN INTE. Men nu ska jag kolla tv med mamma och Tobias, snart couger town ju 😉

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Just another day. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s