1a advent ? redan ?

Godkväll bloggen, jag vet om att jag har rent ut sagt hafr väldigt sugig uppdatering nu på sista tiden och det ber jag om ursäkt för. Jag ska bättra mig, i promise you! 🙂

Har ju varit med älskling hela helgen och faktiskt inte gjort så himmlans mycket. I fredes så la vi bara inne och kollade på film och njöt av varandras sällskap och igår följde jag med honom hem. Vi tacos, tände ljus och hade en mysig middag framför tvn, efter det så kom Johan & Emma och vi kollade mest bara på tv. Rebecca kom också över en stund och var lite trevlig och hjälpte till att käka upp nachoschipsen som lev över efter tacosen 🙂 Haha! Senare längre in mot kvällen så kom också Kevin hem till Timmi och dom beslutade sig för att det skulle vara kul att åka pulka, stackars lilla jag satt i snön och frös ihjälmedans dom tyckte att det var super kul och betedde sig som 2 små 5 åringar! Kände mig så otroligt gammal när jag satt där och kollade på.

Fick reda på idag att det också är första advent idag, 4a veckor till jul är det nu då va ? Eller ? 🙂


Vår mysiga middag 🙂 ❤

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Just another day. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s