dum av dig

Sitter spikad framför tvn och väntar på att ung&bortskämd ska börja! Har verkligen blivit beroende av det programmet och jag verkligen älskar Daniel Paris, han är så sjukt jävla skön! Jag lovar att jag hade dött av skratt efter att ha umgåtts med honom en dag, och det är verkligen inget negativt!

Har också försökt att deala med pappsi idag, för jag tycker att om jag diskar varannan dag i en vecka så borde jag få 100 :- eller mer! För när jag vart liten så fick jag 50 :- för att tömma diskmaskinen och att diska är faktiskt dubblet så jobbigt! Har jag inte rätt ? :O 
Fick också veta att jag jobbar på lördag, min första dag som tomte! Ni kan ju alltid komma och hälsa på mig när jag står där i olika parkeringshus och delar upp klubbor och pepparkakor 🙂 Känns som att jag skälv kommer att äta upp allt jag har i korgen asså . .. Men ja, sånt dom får tåla när dom anställer en gottegris (a)


När jag ser denna bilden så saknar jag våren/sommaren så otroligt mycket och inte nog med det så saknar mjag mitt långa hår! Vill verkligen ha tbx det håret . .. Det är så mycket man saknar nu när det är vinter, vintern får en att sakna saker och bli helt derimerad . .. Aja, nu ska jag faktiskt kissa, sen hörs vi mer senare 🙂 PUSS!

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Just another day. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s