ren ärlighet

Ja, jag ska faktiskt va rent ut jävla sjukligt ärlig mot er just nu. Jag sitter faktiskt på toa och uträttar mina behov, ja ni har rätt! Jag sitter och bajsar! Men vet ni vad ?! Det är helt jävla naturligt ! 🙂 Jag vet inte hur många som skäms över att säga att man är bajsig eller årata med folk när man bajsar eller ja, prata om bajs över huvud taget. Visst det kanske inte är det fräschaste som finns men det är lika naturligt som att rapa och fisa bara det att det är i kanske lite hårdare format . .. ” Den dom tycker sex är det skänaste som finns har aldrig varit riktigt bajsnödig!

Iallafall, nu till saken 🙂 Hehe.
När jag är klar här så ska jag hoppa in i duschen för om jag ska vara helt ärlig så har jag världens vinterpäls på mina ben . .. Det är det som är det dåliga med pojkvänner, jag blir så bekväm haha, mina ben får lida då . .. Sen runt sex tiden så kommer Timmi hit och stannar över natten. Vad vi ska gära är ännu ett mysterium men imed att det är typ 10 – ute så stannar vi nog bara inne och kollar på ngn film.

Vi hörs sen ! 🙂

Annonser

Om sjobergemma

Hej! Jag heter Emma Sjöberg och detta är en blogg om mitt liv, vad jag gör och om mina tankar. Kommer även ta upp saker i min blogg som tex. sex osv. Jag tycker inte att det uppmärksammas ordentligt och derför kommer min blogg att handla om allt från min vardag till sex och pinsamheter.
Det här inlägget postades i Just another day. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ren ärlighet

  1. emmaarnshed skriver:

    SOM DU TAGIT MITT ORDSPRÅK! :O det var jag som sa det ”Den som tycker sex är skönt har aldrig varit riktigt bajsnödigt” ? :O . . buse 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s